Tilbake til forsiden
Sykkel NM starter om
Laster..

Hovedkomitéen

Hovedkomitéen for sommerens sykkel-NM i Sandefjord er nå på plass. Leder for NM, Rune Steinsvik har fått meg seg en svært spennende stab som skal styre historiens største idrettsarrangement i Sandefjord.

Hovedkomiteen i Sykkel NM 2018 er en prosjektbasert strategisk ledelsesgruppe uavhengig og sideordnet det juridiske og organisatoriske hierarkiet i Sandefjord Sykleklubb Event AS og Sandefjord Sykleklubb. Hovedkomiteens oppgaver består av å ha et overordnet oppsyn av arrangementskomiteens fremdrift og oppgaver, være seg strukturelt og økonomisk. Hovedkomiteens medlemmer har som oppgave å ivareta prosjektets interesser ovenfor eiere, kommunen og næringslivet i Sandefjord. Hovedkomiteens medlemmer fremstår som ambassadører for sykkel- NM 2018 og representerer arrangementet der dette er formålstjenlig.

Jeg vil påstå at vi nå har stablet på beina en komité som vil gjøre en fremragende jobb. Nå blir det beinhard jobbing fram mot mesterskapet i juni, forteller Rune Steinsvik.

En rekke tunge sponsorer er allerede på plass, og Steinsvik har et berettiget håp om at generalsponsoren er på plass innen NM-kick off i slutten av måneden.

Det er kun noen detaljer som gjenstår før vi kan signere en avtale med firmaet som skal være generalsponsor for mesterskapet. Vi har satt oss som mål at de aller fleste av våre store, tunge sponsorer skal ha lokal forankring samtidig som de også har et kjent ansikt over store deler av landet. Det målet tror jeg vi skal nå – uten at jeg nå vil røpe hvilke store samarbeidspartnere vi er i ferd med å knytte til oss, avslutter Rune Steinsvik.

Komitéen består av følgende personer:

  • Bror-Lennart Mentzoni (Leder SSK)
  • Cato Karbøl (Arrangementsansvarlig i NCF)
  • Rune Steinsvik (Leder hovedkomite)
  • Bjørn Ole Gleditsch (Ordfører)
  • Thomas Beck (Carlsen Fritzøe Handel)
  • Jarle Hillestad (Fon Anlegg AS)
  • Marit Sagen Gogstad (Sandefjord Næringsforening).