Tilbake til forsiden
Sykkel NM starter om
Laster..

Presse

Arrangørklubbene ønsker å sikre pressen best mulig arbeidsforhold. Derfor må presse og medier som ønsker tilgang til «lukkede» områder under mesterskapet søke om akkreditering.

 

Arrangørklubben ønsker å sikre pressen best mulig arbeidsforhold. Derfor må presse og medier som ønsker tilgang til «lukkede» områder under mesterskapet søke om akkreditering.

Akkrediteringsforespørselen blir vurdert av arrangør og vi må presisere at ingen er garantert akkreditering. Hvis det er snakk om akkreditering på vegne av en mediebedrift er det den enkeltes redaksjon sitt ansvar å sørge for sikre seg bekreftelse på eventuell godkjent akkreditering.

Hvis akkreditering tildeles, kan dette hentes i sekretariatet på Scandic Park Hotell. Ved avhenting av akkreditering skal gyldig pressebevis vises uoppfordret.

Søknad og spørsmål rettes til pressesjef Oddvar Børve, 930 18 347, presse@sykkelfestival.no

FASILITETER FOR MEDIA:

Presse senter vil vøre på Scandig Park Hotell. Her vil det være tilgang til eget presserom for deg som har presseakkreditering. I presserommene vil det bli tilgang til arbeidsplass med nett-tilgang, samt enkel servering.

Om noen har spesielle behov ifm. presserom, vennligst kontakt pressesjef Oddvar Børve, 930 18 347, presse@sykkelfestival.no